Taková obdoba rizota, v době, kdy dítě už rýži nemůže ani vidět. 

Potřebujeme (2-3 porce)
1 kus vařené kuřecí prso
1 středně velká mrkev
1 hrst mraženého hrášku
1 hrnek kuskusu
1 lžíce rýžové mouky
voda

Postup
1. Připravíme kuskus – zalijeme jej horkou vodou a necháme nabobtnat.
2. Nahrubo nastrouhám mrkev, dám do hrnce, podliji vodou a dusím asi 10 minut,
3. Poté k tomu přidám hrášek a nakrájené kuřecí maso, podliji ještě trochou vody a 5 minut podusím dohromady.
4. Zapráším lžící rýžové mouky a nechám chvíli povařit.
5. Nakonec do směsi zamíchám připravený kuskus.

Poznámka
– pro malé děti není vhodné zahušťování moukou, ale rýžová mouka je vlastně jen rýže, kterou už většina děti v 8-mi měsících ochutnala … 
– rýžová mouka je vhodná i do nepečených dezertů a bezlepkového pečení – zlepšuje pojivost.