Musli si většinou vyrábím doma sama, ale jeli jsme pryč, musela jsem s sebou vzít něco rychle na jídlo a nic jsem nestíhala,.. takže mi přišlo vhod i kupované – byla jsem moc překvapená, že se dá koupit v musli v tak vysoké kvalitě, více uvnitř článku. 

Potřebujeme

140g bílého jogurtu
HIPP BIO dětské ovocné musli
Ovoce dle chuti (použila jsem čerstvé jahody)
Postup
  1. Jednoduše na sebe vrstvíme musli, jogurt a ovoce a můžeme jíst
Poznámka
  • Porce je to pro velké jedlíky, pokud směs pořádně promícháte a dáte zamrazit do nanukových formiček, máte rychlý a zdravý nanuk
  • Vhodnost je zde diskutabilní, má se za to, že celozrnné potraviny by se neměli podávat dětem do 3 let, nicméně si myslím, že od roku lze po trochách zkoušet a mít v jídelníčku i celozrnné produkty v rámci vyvážené a pestré stravy

Ještě informace ke složení – co pro mě bylo zásadní, tak neobsahuje doslazované a sušené ovoce – ale lyofizované, což jsem už u článku ke svačinkám zmiňovala jako nejvhodnější (sušené mrazem) a samozřejmě je v BIO kvalitě.
Níže máte také fotku, jak musli vypadá, není to takové to klasické zapékané hrudkovité, toto do jogurtu příjemně nasákne a nemusíte mít strach z vdechnutí nebo pokud ještě nemá dítě moc zubů, poradí si s ním.