V lednici se to hemžilo načatými věcmi, takže bylo potřeba jednat 🙂 


Potřebujeme (4 malé dětské porce)
1/2 vaničky tvarohu
2 lžíce zakysané smetany
2 lžíce ricotty
1 lžíce ghítely
100 g malin
rýžový sirup nebo jiné dochucovadlo dle chuti

Postup
1. Vyšleháme tvaroh spolu se zakysanou smetanou, ricottou a sladidlem.
2. Rozdělíme do 3 misek – první zůstane tak jak je, do druhé jsem přidala 100g rozmačkaných malin a do třetí 1 lžíci ghítely.
3. Poté už jsem jen vrstvila do sklenice a dala do lednice.

Poznámka
– vhodnost zde volím od toho roku a půl, sice se zavádí většina uvedených surovin v roce, ale dle mého názoru je ještě na takové dezerty v roce brzo, začínala bych spíše jen tvarohem s ovocem a postupně přidávala chutě a kombinace..