Lehká a zdravá dobrota, můžete jíst jak ještě teplé, tak poté za studena a ovoce dejte jaké zrovna máte doma nebo kombinaci, kterou máte rádi.
Potřebujeme
500g ovoce (dělala jsem borůvkovo – nektarinkový)
8 lžič rýžového sirupu nebo jiného sladidla
100g jemných ovesných vloček
25g kokosového oleje
50g loupaných mandlí
špetka soli
Postup
1. Ovoce pokud je to potřeba nakrájejte na menší kousky a promíchejte se 2 lžícemi rýžového sirupu.
2. V mixéru rozmixujte ovesné vločky, bytek rýžového sirupu, kokosový olej, mandle a špetku soli.
3. Do menší zapékací misky nebo více menších misek rozdělte ovoce a posypte „drobenkou“ z ovesných vloček.
4. Pekla jsem asi 30 minut na 180 stupňů.
Recept není můj, ale je převzat ze stránek www.countrylife.cz