Zkuste palačinky trochu jinak, uvidíte, že vám zachutnají a třeba si u vás v kuchyni najdou stálé místo, díky špetce koření od Sonnentoru získají zajímavý nádech

Potřebujeme (10-12 ks)
1 hrnek rýžové mouky
1 hrnek mléka
1 vejce
1/2 kávové lžičky jedlé sody
1 polévková lžíce ghí (pokojové teploty – používám to od České ghíčko)
1 polévková lžíce medu
2 kávové lžičky „červená řepa latté“ od Sonnentoru
Postup
1. Všechny ingredience smícháme a dobře prošleháme metličkou, aby neměla hrudky
2. Na pánvičku dáme trochu ghí, ale jen pro první palačinku, na další už dávat nemusíte, jelikož těsto jej obsahuje, nebude se lepit.
3. Na pánvičce smažíme klasické palačinky – otáčíme, když se na povrchu začnou tvořit bublinky.
4. Doporučuji natřít tvarohem, přidat čerstvé maliny a polít javorovým sirupem, ale fantazii se meze nekladou, marmeláda, ghítela, vše bude chutnat skvěle 🙂