Potřebuješ
1 lžíci másla
1 cibuli
1 stroužek česneku
1 lžičku červené papriky
1 lžíci hladké mouky
3 brambory
1 větší mrkev
1 větší petržel
1 plechovku červených fazolí
1 litr zeleninové ji vývaru nebo 2 lžičky zeleninové pasty Natur od @podravka_cz a 2 lžičky sypkého koření Natur (jsou jen ze zeleniny , bez přidaných glutamátů)
Postup
1. Na másle necháme zesklovatět cibuli, přidáme prolisovaný česnek a papriku.
2. Zaprášíme moukou, promícháme minutku, zalijeme vodou a přidáme zeleninovou pastu @podravka_cz nebo zeleninový vývar.
3. Nakrájíme na kolečka kořenovou zeleninu a brambory na kostky. Vaříme do měkka.
4. Těsně před koncem přidáme slité fazole.
5. Dochucuji sypkým kořením Podravka Natur
0 Comments